Nurin Tihani's FotoPage


My name: Ummi Babah Nurin dan Aqil
My Fotopage: http://namiza.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Olympus
Stylus 300 Digital
Olympus
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Nor Iasyah Maamin
Latest entry:Akhirnya....
Mummy ingat Fotopages dh 'gone'... hari ni try godeh2... dapat pulak Mummy log in FP ni. Inilah permulaan alam siber bg Mummy berkenalan dgn Mommies gojes lain.... Masih kah kau ingat.. Ila-Syami & co., Mai-Syasya & co., Mooon-Isk & co, Kent-Nadiah & co., Ina-Zafri & co. Zully-dhias & co. Elin &co. dan ramai lagi... La ni... anak2 kite semua dah besar2 kan? hihi... :-> 8-) View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
Ibu HSMF
Latest entry:Rindunya...
Rindunya saya... rindu sangat kat fp saya ni... masa ni zaman kemaruk edit gambar.. maklum la, zaman anak sorang... sekarang? saya sudah punya anak tiga! Alhamdulillah... Terasa lama tinggalkan zaman fp... semua nya kembali apabila sahabat saya ibu Chem 'add' saya ke dalam FB geng fp! Dan hari ni, terasa ingin kembali mengepos sesuatu ke dalam fp ni.. sekurang2nya sawang2 kat fp ni dah bersih... Sekarang saya masih di blogspot, di sini http://kray2005.blogspot.com/... juga aktif di FB https://www... View this Fotopage entry
Bonda humaira aka Ibu husna
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
gee nasrul
Latest entry:It's been two years ....
salam... just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni... memperkenalkan... my 1st n 2nd edition.... ** nak edit pun terkial-kial... huhu $-) will update later (times depend ) View this Fotopage entry
pikor cute
Latest entry:movie poster
View this Fotopage entry
zira
Latest entry:::update::
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha LOL LOL kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya... kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Sweet Frosting
Latest entry:Biskut Raya 2010
Maaf kerana dah lama tak update FP ni. Masa tak mengizinkan. Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sweet Frosting membuat jualan biskut raya untuk tahun 2010. Tempahan biskut raya dibuka sekarang sehingga sehari sebelum puasa. Pesanan akan ditutup secara rasminya pada 10 Ogos 2010. Kami juga menjual sample yang mengandungi 6/ jenis biskut yang terpilih, 1 setiap satu dengan harga RM10.00 untuk sebekas sehingga stok masih ada (termasuk kos courier). Untuk pesanan & pertanyaan sila emailkan ke shi... View this Fotopage entry
Rohayati Mahmud
Latest entry:MASAK-MASAK & JALAN-JALAN
Assalaamualaikum! Sekejap je kita dah berada dipenghujung bulan April. Masa kini begitu pantas berlalu meninggalkan kita terkadang tak terkejar rasanya. Itulah selalu tak dapat nak update on time. Tapi kali ini ada improvement sikit kerana cerita kali ini berkisar sekitar bulan April lagi. Malaslah nak tulis jom layan gambar masakan yang kita buat baru-baru ini..... Ini pertama kali kita buat sayur kerabu .....sebelum ni makan yang kak Ana bua... View this Fotopage entry
Awan warna pelik
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
nureen tihani
View this Fotopage latest entry
azizah aman
Latest entry:Holiday during CNY 2010 at P.Dickson, Sunway Lagoon & Genting
View this Fotopage entry
ukail n ayah
mama haikal
Latest entry:Budak Yang Tak Sihat
Cuba teka sape saya? Tengok betul2....... Jeng...jejeng...... * * * * * * * * * * Sayalah Dania Nafeesa :-) Minggu lepas saya tak bape sihat.....sebabnya gigi atas saya nak tumbuh. Saya asik merenggek2 jer. Saya rasa tak selesa sbb gusi saya rasa bebgkak. Hisap susu pun saya tak nak. Pastu bila Mama & Papa bawak pegi klinik.....doktor check dan dia kata tekak saya merah dan bengkak skit. Sebab tu la saya tak bape nak hisap susu. Hari ni saya dah ok dah.....dah boleh his... View this Fotopage entry
nur n zul
Latest entry:Happy 4th Wedding Anniversary
Alhamdulillah, dgn rahmat & izin Allah kami bkesemptn meraikn ulgthn pkhwinan ke4..perancangan awalnya nk ke Terengganu krn teringin sgt nk ke Pulau Perhentian.Tetapi kita hambanya yg hanya merancang,last2 x dpt pg krn aku ada appointment Jumaat ni di HT. Jadi sbg alternatif kami celebrate 'hari besar' ni di Holiday Villa Subang Jaya.Tqvmuch abgdarling! View this Fotopage entry
Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK
View this Fotopage entry
Nik Hazlini Nik Hussain
Latest entry:Serunding ikan
Tak kisah ikan apa pun.....i percubaan resipi suka hati ikut logik....keke. 2 kg isi ikan - ikan rebus dan ambik isi, tumbuk 1kg bwg besar mesin 1 labu bwg putih - blend... See More 4 btg serai - blend 2 inci halia - blend 2 pkt rempah kari -- kes nini malas nk mesin rempah, ketumbar dan jintan Cili kering blend 2 bj kelapa diambil santan 4-5tbsp bumbung santan serbuk Sedikit air sekiranya perlu - jgn byk nnt lmbt kering serunding Gula garam secukup rasa Semua tu campur sekali dan masak hing... View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
Ummi Haziq
Latest entry:::Bersawang Sudah::
Haih.. lama kan x jumpa... LOL alasan bz dah xleh pakai skrg ni.. rasanya dah slalu2 sangat.. :-D yang sebenarnya, dari bulan posa aritu mmg dah banyak kali cuba apdet, tapi photobucket mmg masalah. Nak edit pic x leh, nak upload x leh. Banyak pic masa bulan posa aritu sy delete ja sebab dah banyak sangat dalam camera. Ingatkan nak biar ja fp ni terus bersawang. Try hari ni, upload pic, edit pic, leh plak. Kepada kengkawan, kakak2, abg2 yang rajin singgah ke sini, tapi asyik di jamu dengan puding basi ja,... View this Fotopage entry
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
Ibu DinaHariz
Latest entry:3rd day raya..
raya ke-3 baru ktrg balik ke umah tok abah, alor setar.. since da nama pon raya ke-3 kan..so da xde laa edisi anak2 pakai baju2 melayu/kurung bagai kan..kekeke.. raya kali nih mmg sungguh btuah sbb kebetulan abah ada kene sambung keje/ostesen kt alor star..so kebetulan laa jgk umah tok abah kt alo star..so sejarah kali nih..ktrg dpt blk cuti raya selama 8 ari kt umah tok abah since 3rd raya..nyeh3x.. mmg bestt bangettt..nak2 sbb ibu boleh melantak makanan peberettt ibu sepuasssss hati kat alor star... View this Fotopage entry
Rafeeq Zickry Arief
Latest entry:AIDILFITRI 2009
SALAM AIDILFITRI BUAT SEMUA KAWAN-KAWAN... MAAF ZAHIR & BATIN... View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
Nurun Najmee Hasenan
Latest entry:Orang baru
Salam buat semua yang menjenguk fp saya yang dh berhabuk2 n bersawang ni. Memang saya akui saya dah lama benor x update sampaikan saya dah bersalin baby kedua baru ada masa. Untuk pengetahuan rakan2 fp, mgkn ade yg terkejut x tahu saya mengandung and dah pun bersalin. Alhamdulillah dapat baby girl yang dilahirkan pada 29 Julai 2009, berat 3.41 kg, jam 8.38 mlm. Apepun masih belum terlambat untuk saya mengucapkan selamat hari raya buat semua dan maaf zahir batin. Di sini saya upload gambar2 puteriku yang... View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
mumDreams Boutique
Latest entry:Sudah lama tidak berupdate ?
Salam. Wah, agak lama kami tidak membuat sebarang update di laman fotopages ini. Alhamdulillah, hari ini ada sedikit kelapangan untuk saya membuat sedikit pengemaskinian laman fotopages ini. :-> Saya mewakili warga mumDreams memohon jutaan kemaafan atas ke'tidakupdate'an laman ini. Walau bagaimana pun, kami masih beroperasi seperti sediakala di laman web utama kami http://mumdreams.com.my(www.mumdreams.com.my). Insya Allah, kami akan cuba kembali membuat pengemaskinian secara rutin di fotopages ini. ... View this Fotopage entry
zam and ina
Latest entry:Happy anniversary ... 8 years
You`re my wife and my friend and my strength Till the end of my time I`ll be loving you...loving you View this Fotopage entry
Nurul and Izham
Latest entry:Rome, italy day, 4 and 5
the journey was continued....kept walking and visiting until the last day before going back to Belgium on 18 March 2009 in the early morning by ryan air flight.. View this Fotopage entry
MamMa House
Latest entry:Lagi gambar Hariz Izzudin...
Salam semua... Terima Kasih kepada semua pengunjung FP ni...tak sangka masih ada lagi yg menjenguk FPku ini yg dah lamaaaa sungguh tak update sebelum ni...macam satu alahan waktu mengandung...langsung tak rsa berminat nak update FP ini...sampai la Hariz lahir...baru ada keiinginan nak update...hihihi... Ingat macam nak tutup FP...rasanya skang ramai yg dah beralih kepada Facebook... saya pun ada...tp just register dan invite friends je...tak update apa2 pun... maybe lepas ni lah kot... View this Fotopage entry
riniy farisz
Latest entry:::Our New Bundle Of Joy::
Introducing....Aisy Nadeem bin Mohamad Faris. Safely delivered on the 4th of February 2009 at 8.25 am, Pusat Perubatan Islam Az-zahrah, Bangi. Weight : 3.1 kg. Alhamdulillah, skang ni mami n baby sihat walafiat. Aisy ni dilahirkan secara c-sect sebab dia breech..dr 7 bln smpla da 37 weeks dlm perut mami dia xmo pusing2 kepala ke bawah. So end up, Dr soh c-sect jek. Pasrah jek la.. View this Fotopage entry
ibeads collection
Latest entry:JAHITAN YG LALU
Ini hasil jahitan sebelum2 nie...ada jugak gambar yg tak ada...ada yg terlupa dan ada yg tak sempat nk ambik gambarnya... Manik tabur BORA BORA Bunga 3 SERANGKAI View this Fotopage entry
Danish n Dania
Latest entry:Bersama Gee & Anak2
Weekend yg lepas kami semua balik ke kampung Johor.. bertolak hari jumaat selepas abah balik keje.. lebih kurang dlm pukul 11 mlm kami tiba di Pontian :-) tujuan kami balik kg kali ni sebab embahcik akan menjalani pembedahan untuk membuang hempedu pd hari sabtu pagi.. Alhamdulillah, segalanya berjalan dgn lancar :-> embahcik dh pun discharge pd hari isninnya.. kebetulan kami berada di JB sepanjang hari sabtu tu, mama ajak abah pergi ke rumah Gee (Anis & Aina).. semua ada kecuali papa anis dan aina (ada k... View this Fotopage entry
farah hasliana
Latest entry:Melawat Madinah lagi...
Last weken kitaorg gi Madinah lagi...a very short trip....biasa laaa cuti daddy cuma satu hari je......so pegi Khamis ptg...jumaat ptg dah balik jeddah..... View this Fotopage entry
Harni Lai
Latest entry:Notice
Dear Friends, I am currently hooked on Facebook. Anyway, you can see my latest updates in my blog: http://harnisafarina.blogspot.com You won't be hearing from me in this FP for quite some time (sbb aku malas nak update bebanyak..) Se you there! View this Fotopage entry
Lepak kat Arab Street
rosmahyati dziauddin
Latest entry:selamat berpisah Izan & Iko
kini giliran Izan & Iko plak balik ke m'sia setlh 4 thn menjalani kehidupan di bumi Notts...aku ni bila tgk org balik m'sia..sedey rasanya..kalu ble balik m'sia saat ni nak je aku balik sama..tp apakan daya cik abg kesygan masih lg berbaki 2 thn menimba ilmu dan memerah kederat dia kat sini..(1st review pun dia tak lps lg camne aku nak balik) huhuhuhuhu..rindunya kat mak dan abah...rindu nak cium keharuman udara dan rumput m'sia.. kami reramai yg masih tinggal di notts ni berkumpul kat rumah eija dan lee... View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
BEAUT KIDS
Latest entry:Harmonious Photo Shoot
Salam All... Hope its not to late to wish all "Selamat Menyambut Maal Hijrah" and Happy New Year 2009 to all viewers out there.. So how was the celebration? Hopefully it was a blast. We are soo busy, we actually didnt quite realize it is 2009 already (more likely to fall asleep in the dawn of 2008..haha)..Anyway guys, sorry fr the long hiatus, we havent uploading any works recently due to the hectic schedule at home plus at the office..And dont worry, I'll make up to the long awaiting n clicking n refres... View this Fotopage entry
Abah Ummi
Latest entry:2009.Ghazi.Benjoi's
Welcoming 2009 Foahh..how 2008 just fly by? Nothing much exciting in year 2008..Apart from the beautiful memory of Ghazi's doing. I was hoping 2009 will b the year..ohhh..ehehe..hopefully Insya Allah~A lot of great thing will happen..I will have the positive attitude towards everything and things will getting muchier better-est..huhu Dengan Izin Allah.. Ghazi He is already in his 1 year and 8 months of his beautiful life..yup..still no sign of adik..sedang sgt manja..Getting cleverest each day, his ... View this Fotopage entry
ghazi n moi
DDmomi Daniel Damia
Latest entry:Jom berBLOG lakss...
Sempena hari Wilayah Persekutuan nih (walaupun esok aku tak cuti coz keje kat Selangor) dengan rasminya aku telah pun membuka BLOG.. Sebenarnya aku dah lama start ber'blog' nih... ada kat list sebelah tuh... yg citer pasal aku peknen+breastfeed tuh... tapi BLOG yang nih kira secara rasminya 1st update... pas2 ni cerita2 hangat dan sensasi adalah lebih kat BLOG tuh... FP ni just kalo nak lepas2 rindu jer... sayang plak kalo nak tutup terus... :-D LOL Aku dah start boh entry sejak new year arituh... tapi... View this Fotopage entry
Farrah Nadiah Ismail
Latest entry:Aidilfitri
View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
Mrs Megat aka Jue
Latest entry:Bersambung di..............
already move to..... http://juemeg.blogspot.com/ hai frenzzz......i already move to d above 'haus'....so, my life story bersmbg kat sana plak la yer.....pleazzzeee, feel free to leave ur comment kat sana plak, kayyy.....luv u all....... :ty_ty: View this Fotopage entry
renungan naughty angah....
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
norashikin kamal
Latest entry:GC Giveaway!!!
Dah lama saya tak update fotopages ni.. Lama sgt2 smpi Arlia nak masuk setahun dah... Sama lah mcm Girl Charms saya pun lama tak update dah!!! So sapa2 yg berminat nak pakai baju saya jahit leh visit http://girl-charms.blogspot.com(Girl-Charms) and join k!!! Apa giveaway dia??? A pair of trousers and blouse..patch work..menarik kan???heheh CEPAT!! CEPAT!! View this Fotopage entry
dellania socrafasa
Latest entry:RaYa DaTaNg LaGi!!!!
Thank you to all who were able to make it despite having other more important occasions to attend. Thank you for making mommy's 30th year a SPLENDID one! Hope to see all of you again next year. Lain macaammmm jer pose :) us, with err .... our big family? :) eksaitednya derang tgok candle lite tu tu diaa.... baiklah ... kita teruskan wawancara kita pada hari ini ... View this Fotopage entry
acara memanaskan satay
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
Khairina Izzati
Latest entry:Last words..
http://kinaizzati.blogspot.com( ) Assalamu'alaikum w.b.t.. Dengan ini, secara rasminya saya akan move out dari fotopages ke blogspot. Lately, I've been juggling passion, obligation and commitment all at once. I think that having a blog is easier for me as i don't have much time to snap photos anymore like i used to (lagipun sekarang selalu berjauhan dgn D80 terchenta). But this doesn't mean i'm quitting photography for good..no no. Photography will always be a passion of mine. Dengan rasmi jugak me... View this Fotopage entry
AjaK DiaNa
Latest entry:My Blog
Just to inform u alls.. mama dah beralih arah ke donia blogging pulak... boleh gi sini http://dianaajaq.blogspot.com View this Fotopage entry
Ibu NadNaj
Latest entry:Syawal 1429H di Bradford
Assamualaikum w.b.t Sudah berkurun lamanya hamba x meng'update' fp ni. nak kata bz, dok la bz sesangat,hanya sifat kemalasan diri saje. Entri kali ini lebih kepada sambutan Syawal di sini. Mula2 ingat sedih gila la beraya diperantauan tanpa keluarga tercinta. tetapi, alhamdulillah, kesedihan semua itu terubat dengan keakraban rakyat Malaysia di sini. perghh...penat tul beraya kat cni. Raya pertama je seharian pi umah kawan2.hehehhehe....waktu belajo dilupakan beberapa ari..hehhehee :P ..raya nya pasal..... View this Fotopage entry
Adik-adik
SyahrulKhair NurulShafrina
Latest entry:Salam Aidilfitri 2008
click http://syah-nur.blogspot.com/(HERE) read our story during raya.. :-D SELAMAT HARI RAYA... mandi-manda di hari raya... View this Fotopage entry
yaacob aida
Latest entry:its way too late

Birth Announcements from WiddlyTin... View this Fotopage entry
yummy yummy
raisyam abrahman
Latest entry:Pre-Aidilfitri
Time to prepare LOL View this Fotopage entry
Fish for sale
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
eridani eridan
Latest entry:ranmadHAN
View this Fotopage entry
intan zarizi
Latest entry:SALAM AIDILFITRI 2008
SALAM KAWAN2...EIN & FAMILY MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA...MAAF ZAHIR DAN BATIN. TAHUN NI WE ALL RAYA KAT KL, ON MY FAMILY SIDE. AND THIS IS THE FIRST TIME ZAHRA BERAYA DI KL. SO, MEMANG SERONOK LA ALL THE UNCLES AND AUNTIE DIA KAT SINI DAPAT RAYA NAGN AWEK KECIK NIH. THIS YEAR ALSO MARKS OUR FIRST YEAR BERAYA AT OUR OWN HOUSE. RUMAH YANG BARU DUDUK KAT SHAH ALAM.SO, MEMANG EXCITED JUGAK.TAKDE BENDE BARU FOR RAYA PUN, SEBAB BARANG UMAH MEMANG DAH 100% BARANG BARU.SO, TAKYAH LA BELI APA2. YANG BESTNYE,,... View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
BEAUTCONNECTION PHOTOGRAPHY
Latest entry:Halimy & Farah Heizrin
As always, visit the official website for full entry. thx! ;) http://www.beautconnection.com(www.beautconnection.com) View this Fotopage entry
Aliffaisy Ciklinn
Latest entry:MOVED
i like to move it! move it..... hehehehehe buat masa skrg linn takleh nak handle 2 bijik umah...... so skrg linn duduk dulu kat umah http://ciklinn.blogspot.com/ jemput dtg yer.......... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Aqila & spongebob cake
Danea Nafeesa Ilham
Latest entry:Majlis Potong Jambul & Kenduri Akikah
Huuhu...berkurun lama da fp ni x ber update...heheh byk tul gambar x upload :P nih citer terbaru..last friday lik batu pahat, sbb ader wat kenduri doa selamat merangkap kenduri akikah n potong jambul si haeqal...tp yg kelakar nyer..si haeqal nih time nk start ptong jambul tuh..beria2 dia nangis..hahah spoil tul la..ha rosak majlis...so, nih dia gambar pada hari kejadian..enjoy da pics..ya View this Fotopage entry
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
emilia zuhri
Ummar Darwisy now 1 year 3 mth boleh berjalan masa 1 thn 1 minggu ada gigi 2 batang di bawah masa usia 9 bulan now dah ade 6 batang 3 diatas + 1 dibawah..ehehe :-D tp masihh takmo ckp...dok ckp bahasa german dia tu alaa... and masih on breastfeed View this Fotopage entry
mAmA and ABaH Jannah
Latest entry:SELAMAT TINGGAL DUNIA FOTOPAGES..
Salam kepada semua pembaca... Dikesempatan ini Iena memohon kemaafan kerana terpaksa meninggalkan dunia fotopages ini.Walaubagaimanapun jasa baik fotopages ini sangatlah dihargai.Dari sinilah iena mengenali kawan2, bertukar2 cerita, pendapat, berkongsi suka dan duka...Iena akan terus menjenguk fotopages2 kawan2 sekelian... namun begitu, iena tidak bermaksud untuk terus senyap tanpa sebarang berita ..oleh itu sesiapa sajer yg sudi, bolehlah menjenguk rumah baru iena di ::: http://zary77.blogspot.com S... View this Fotopage entry
cik eija
Latest entry:~Splash at Kolam Renang Presint 6~
salam semua kwn2 fp......lama betul rasa dah x buat editing......tu yg tetiba rasa rindu nak buat editing terus teringat dkt fp.....baru2 nie bawa IMAN ke kompleks air di presint 6, putrajaya...splash puas2 IMAN nampaknyer....lps nie boleh pergi sana lg kan papa... LOL tempat nie amat sesuai utk bawa family beriadah... :-> okey nanti eija hapdet gambar lain plak yerk.....cau cin cau :-> View this Fotopage entry
y cut for iman
rani ismail
Latest entry:Selamat Menyambut Hari Kebangsaan dan Bulan Ramadhan Al-Mubarak
Salam, Dah lama tak update fotopages ni. Maaf banyak2. Dah lebih 2 minggu tak boleh access site nie. Pelik dan ajaib sebab site lain tak dek masalah. Dah berkali2 telefon geng TM (streamyx,) tanya & report pasal problem nie. Dah fed-up dah. Anyway, bakedecorate2u masih beroperasi dengan jayanya. Dan buat masa ini, sebarang pertanyaan dan communication boleh dilakukan melalui http://bakedecorate2u.blogspot.com. babai ... :-D View this Fotopage entry
from shima...
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
SOuLha CaiRo
Latest entry:JUMPA ANDA SEMULA DI SANE...
Salam Buat Semua..Mohon kemaafan sekian lama tak up-date kt sini..mama sofwat rasa terharu sangat sebab ramai lagi yang setia mengunjung ke fp mama sofwat tapi N3nya masih sunyi..bukan saja tumbuh lalang,bersawang,ntah-ntah hantu pun ada hahaha.. Bila tengok statitik wah pengunjungnya setiap hari ratusan orng ,ada yang beremail minta diupdate inginkan cerita segar dari mama sofwat..wah macam glamour ler plak..tapi gitulah kan kalau saper2 yang masih setia beFP macam akak MADIHA.MAMASYA..MAMAFAMI..Kak RU... View this Fotopage entry
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
Sarajul Fikri Mohamed
Latest entry:Siti Hamidah Grabs Second Place in Research Competition
Siti Hamidah Mohd Setapar, an MML member, from Malaysia University of Technology, a PhD Student of Loughborough University, has grabbed the second place in the ‘What’s new in fluids seperation’ competition, organized by IChemE (The Institute of Chemical Engineers UK), held at GlaxoSmithKline (GSK), Stevenage, London, on 30th May 2008 through her PhD project entitled ‘Reverse Micellar Liquid-Liquid Extraction of a Pharmaceutical Product’. She was awarded £300. Judged by four well respected juri... View this Fotopage entry
Azlina Nahar
Latest entry:School assembly-Guildford Grove Primary School
View this Fotopage entry
azlina abhalim
Latest entry:husni kini kembali lg..
View this Fotopage entry
SHAHROSE PESHAWAR
Latest entry:TERATAI76 .... ^_^
* http://www.youtube.com/watch?v=uji0tm9W7wQ View this Fotopage entry
mommy hafiy
Latest entry:To TOK with LOVE
Senjata nuklear bom atom adalah senjata yang mendapat tenaga dari reaksi nuklear dan mempunyai kuasa pemusnah yang besar - sebiji bom nuklear mampu memusnahkan sebuah bandar. Dalam bidang kimia dan fizik, atom (Bahasa Yunani άτομος atau átomos bermaksud "tak terbahagi") adalah zarah terkecil yang boleh didapati dalam unsur kimia tanpa mengubah sifat-sifat kimianya. Pengeboman atom Hiroshima dan Nagasaki merupakan serangan nuklear yang dikenakan terhadap Empayar Jepun oleh Amerika Syarikat di bawah... View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
Syakir Zainol
Latest entry:Selamat tinggal Fotopages...
Salam. Dengan ini saya mengisytiharkan syakirzainol.fotopages.com tidak lagi akan di-update berikutan langkah2 memboikot rejim Yahudi. Sekarang saya akan berkampung di http://syakirzainol.blogspot.com dengan wajah baru yg lebih ceria :D View this Fotopage entry
Aku tanda dulu budak ni besar nanti!!!
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Nazirah Hussin
Latest entry:Imels's bash had been cancelled !
Di sini gee ingin maklumkan bash imels which is suppose on 10 mei had been cancelled n postponed to another day due to Atuk imels tak berapa sihat sejak dua hari yang lepas... :blackeye: so kami anak beranak ingin memohon ampun dan maaf pada mommies semua sebab bg short time notice.. :-( .yerla kan mana tau kot2 mayb sebelom ni mommies semua dah ada plan .. $-) pastu bila gee invite ke bash imels terpaksa batalkan ur plan kan semata2 nak join bash imels ni kan .. $-) soory sangat2.. apapun gee amat te... View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
norhayati esa
Latest entry:SUMMER GRADUATION 2010
Setelah bertarung selama lebih kurang 5 tahun kini...Dr Nurizan Shahriah sudah boleh tersenyum lega . Mungkin ada kalangan korang2 yang kenal siapa dia.... 21hb Julai 2010 adalah hari convocation yang amat dinanti2kan. Bagi yang belum lepas azab sangat takut tgk jubah merah meroon tu..ngeh2x mari kita tgk gambo2 sebagai bukti..takdak idea nk tulis byk2.. Tahniah lagi sekali dari kami sekeluarga.. View this Fotopage entry
Mama Batrice
Latest entry:SALAM KAWAN2
Salam sumer............merindui Zana & Batrice...........? ada ker yang rindu.........hu hu hu ampun yerk kengkawan.......x terkejar Zana nak update FP nie.......almost 4 months berlalu.........entry tu jugak yang keluar kan................sampaikan password nak masuk FP nie almost terlupa.........nampak sangat ler Zana seperti melupakan dunia FP........... Hakikatnyer...............tidak yerk..............kawan2 sumer still Zana ingat.........btw...........dengan ini, secara rasminya........ZANA TUTUP ... View this Fotopage entry
Syaza Syauqyna Syaful Izwan
Latest entry:Balik JB by Train
Cuti Deepavali lepas ummi terasa nak bawak Qyna balik JB naik train… :cloud9: Ummi berani nak bawak Qyna sebab Usu ada temankan…Risau jugak ummi Qyna nangis nak turun dari train nanti :-S Mula-mula memang Qyna ajak turun pastu siap cakap “Syaza tak nak naik train, Syaza nak naik aeroplane…” Aduhhh… :P mana lah nak cari aeroplane mendarat kat Jerantut ni LOL Nasib baik bila ummi pujuk-pujuk Qyna ok then terus tertidur sampai pagi. Bangun-bangun masih dalam train, tapi mood Qyna dah ok cuma dia ... View this Fotopage entry
Moment in time...lena sungguh
Mizz Rina
Latest entry:Splash ! Splash!
Cuti raya haji ari tu kami balik kota bharu... seronok la adam dpt semua attention semua org.. tok abah pun sebok keluarkan semua khazanah mainan dlm stor utk cucu dia ni... and.... terjumpa plak kolam besar ni.... ape lagi... kami pon rendam adam dlm tu.... mula2 takut sampai nangis2 bila letak dlm air....maklumla first time... :-D ... tp second day letak dia dlm tu dah boleh gelak2 and tendang2 air dgn suka ria nya..... hehehe... seb baik ade mak long yg amikkan gambar2 adam n i.... nak harapkan mummy... View this Fotopage entry
dah penat la mummy.....
amaruszati noor rahim
Latest entry:PINDAH KE GALERI
salam. saya telah berpindah ke galeri. untuk perkembangan lanjut tentang produk, aktiviti, tutorial, kelas, sila klik http://zatidhati.blogspot.com. terimakasih View this Fotopage entry
mama saya
Latest entry:lama tak update
wah...rumah ni dah penuh dengan sawang....tak berupdate langsung...huhuhuh...belum sempat nak edit gambar... nanti2 mama update gambar masa raya ye...tungguu....sementara tu boleh la ke blog mama untuk update terkini keluarga kami... http://liwaniel.blogspot.com :-D View this Fotopage entry
Papa Mama
Latest entry:Aidilfitri 2008 - Kedah + Terengganu
Dah abih Syawal baru nak upload gambar LOL Penyakit M..mmg xde ubatnya 8-) View this Fotopage entry
Spongebobbbb....mkn diaaaa
Aiza Aziz
Latest entry:Lost World of Tambun
View this Fotopage entry
dah letih sgt la tuh...
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
syed shirazi
Latest entry:Xtreme...
insyirah n kak mimin @ mahkota parade View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
mz creations
Latest entry:CRYSTAL SOIL
CRYSTAL SOIL AND WREATH View this Fotopage entry
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry
DD Prints and Such
Latest entry:D & D Personalized Prints and Such
D & D Personalized Prints and Such offer a personalized gift pack for your newborn baby, kids birthday party, party pack, full moon, company events etc.. Salam and Hello valued customers! Starting from today, D&D Personalized Prints and Such will stop production using the previous packs. New package with new attractive design will be offered from now on! So, hurry up and place your order now! Currently available in 2 attractive design! Will update more on the new package soon! 8-) T... View this Fotopage entry
all in!
lili musa
Latest entry:Hanami
Assalamualaikum, sekarang bermulahlah waktu-waktu sakura. Di sana sini kelihatan bunga-bunga sakura tengah kembang. Hmmm hampir seluruh jepun bunga sakura mula di rasai. Di kesempatan ini, ramai orang-rang jepun mengadakan Hanami. Hanami adalah singkatan bagi hana(bunga) dan mimas(lihat). Bila digabungkan menjadi Hanami iaitu melihat bunga. Sambil melihat ke indahan bunga sakura mereka mengadakan BBQ atau makan beramai-ramai. Ada di anatara company-company jepun membawa stafnya bercuti untuk mengadakan han... View this Fotopage entry
Puan Apple
Latest entry:Masih mengingati..
Setelah sekian lama, hati ini masih tertinggal di sini.. View this Fotopage entry
amer baha
Latest entry:ASSalamualaikum.... SETAHUN TELAH BERLALU.....
Akum bloggers semua..... sudah setahun maz tak updatekan fotopages ini dengan tudung-tudung bawal baru. Bukan tak jual dah, tapi maaf lah tak punya kakitangan untuk ambil gambar dan uploadkan foto tudung baru-baru. Insyallah hari ini maz akan minta kawan untuk uploadkan. Terima kasih kepada yang terus membeli dan pastinya berpuas hati.......... TQ. JANGAN LUPA CHECK THIS FOTOPAGES AGAIN........!!!! Customer satisfaction is guaranteed. View this Fotopage entry
Simple3
kakyong ns
Latest entry:Hiatus
Now and then, it’s a good idea to step back and take a break from our usual patterns. After putting so much thoughts, with much regrets I would like to inform all viewers that 'Kak Yong's Digital Kitchen' will be taking a break away from the oven until further notice. Will I be gone long? Will I come back in a shortwhile? Hard to tell but I definitely will be back, InsyaAllah. I'll make a point to update my FP when I'm all set to resume my cuppies baking. Due to that, I would like to apologize to those... View this Fotopage entry
arni hazrulasina
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Nur Jaslina Muhamad Saleh
View this Fotopage latest entry
Little One Store
Latest entry:We have moved
our new online store http://little1store.blogspot.com/ 8-) See you there! View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016