Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 27-Jul-2007 15:56 Email | Share | Bookmark
Jom makan kek..



ummi baked this cake last week.. kiranya merangkap kek utk besday ummi n babah last june and utk anibeseri ari tu.. maklum le masa tu tak sempat nak buat... cuppies yg 5 biji tu ummi buat utk belated besday batrisya (cousin nurin).. saje main2 wat kek ngan nurin.. sori le ye kalo kek tu comot semacam je.. makcik takde skill le nak hias2 kek ni.. resipi kek tu ummi dapat dari kak nina
cuma topping choc tu tak berkilat sgt.. makcik lupa taruk mentega sikit.. sib baik cream cheese tu elok je jadinya..


replies::
kamalina : mekacih ye jenguk sini... mujur rasa kek pun sedap..
gee: nurin mmg tak saba2 nok coleks tu.. nok ambik gmbr pun payoh
ciku_nunu : lupa lak bgtau nama kek ni.. namanya RICH CHOC MOIST CAke..
mekacih ye nunu..
haryani~azam : yanie, kalo nak rasa cake yg tak sedap ni meh le sini..
Mak umie : mie, kang besh kalo kita berjiran.. aku leh rasa apam pisang nko.. nabil n nacrol pun mesti leh rasa cake nurin ni
anna : mekacih anna.. anibeseri kami ke-4
D!aNa (Mama D!h@) : mekacih gak to diana.. agak2 ada ke org nak order dgn rupa kek camtu?
wanie~mama irfan: wanie, wat kek tu pandai le gak.. cuma bab2 nk decorate tu lom pandai lg..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net