Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 24-Jun-2007 07:13 Email | Share | Bookmark
Nurin @ Air Terjun Lentang

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hari Ahad tu kami gi picnic kat Hutan Lipur Lentang.. main air terjun..
[size=9]best woooo time panas terik berendam dlm air.. hutan lipur lentang ni betul2 tepi hiway kl-karak.. dekat dgn bentong.. kiranya kami singgah sblm balik kuantan le ni.. ayoh long (abang sulong ummi) mmg duk bentong.. jadi dekat le ngan umah dia..sampai sana dah dekat 1ptg.. kami pilih kawasan yg air cetek je.. cetek2 pun paras lutut nurin tau.. mmg tempat utk budak2.. mulanya ummi just tengok je diaorg main.. mcm biasa le jadi cameraman.. jeles tgk diaorg duk berendam.. apalagi ummi pun join sama le..
paling best bila tengok nurin seronok main air.. tambah2 bila ada sepupu dia yg dua org tu.. damia & batrisya...










perut dah berkeroncong.. berenti jap isi minyak dulu..nasib baik maklong bawak makanan utk lunch hari tu.. antara menunya daging masak kurma, udang panggang, sayur goreng n air sirap hijau.. tapi lupa lak nk snap gmbr makanan.. maklum le dah kebulur.. dah x ingat apa masa tu.. hehheee.. abis makan sambung berendam balik..





gmbr2 kt bawah ni semua org ada.. sib baik baik le camera ni ada remote..
walaupun dah dekat 4thn usianya tapi ia amat bermakna utk kami berdua








gmbr kat bwh ni special sikit.. aksi sama dari dua sudut berbeza..
yg ni ummi snap.. zaassstttt...


yang ni lak from cam ayoh e'


kami stop dlm kol 3.30ptg.. pergi umah ayah long kat bentong tu.. mandi n solat kat sana.. semua dah kepenatan..penat main air.. lepak-lepak sat kat sana.. dlm kol 6 babah drive balik ke kuantan.. ayoh ngoh n ayoh e' balik ke kl.. sue elee stay umah ayoh long.. dlm perjalan balik tu Tuhan saja yg tau betapa beratnya mataku ini.. mmg ngantuk yg teramat sangat.. mmg ummi tahan mata tak nak kasi tido.. kang kalo tido takde org nk layan babah sembang.. tapi akhirnya ku tertidur jua.. nurin awal2 lagi dah pengsan.. letih beno agaknya tu..
berenti solat n makan kat R&R temerloh.. dah isi minyak kami teruskan perjalanan.. sampai kuantan kol 9.30mlm..
kemas, mandi n terus zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
apa yg pasti kami betul2 enjoy.. nanti nk plan picnic kat klantan lak...



replies::
nurul: nurul, nt gi picnic kat waterfall di manchester tu ye.. ade ke agaknya? kalu ada tu mesti sejuk banget kan..
bro jeff: mmg best tak terkata.. tp tu tak cukup ramai lagi..
haryani~azam: kami pun mmg dah lama tak picnic gini.. tu yg seronok sgt tu..
thanks sudi jenguk sini..
gee mama @nis: gee, mmg dah tak malu dah masa tu.. dah takde org peduli dgn kami.. lagi pun port kami berendam tu port utk kanak2.. hehheee..
Mommy The Balqises: farah, nurin tu mula2 je takut2.. sejuk.. lps tu ok je.. tambah2 masa tu cuaca agak panas.. lagi le seronok dia berendam.
[/size]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net