Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 23-Jun-2007 16:20 Email | Share | Bookmark
Nurin @ Aquaria KLCC



akhirnya sampai jugak kami ke aquaria tu.. selalunya bila gi kl asyik tak jadi je nak gi sana.. kali ni mmg babah bawak gi kl tu semata-mata nak gi aquaria.. petang jumaat ari sblm tu saja je ummi sms babah kat opis.. sesaja je tanya "jadi ke nok gi kl?"... babah reply "kalu nok gi siap2 lah..". ummi tak siap apa2 pun lagi.. masa tu lom decide nak gi ke tak.. babah balik umah baru le kompim.. so kelam kabut le ummi packing baju utk 3 beranak.. lbh kurang kol 6 kami bertolak dari kuantan.. smpai kl kol 9mlm.. kalo kt kl mcm biasa le kami stay umah adik beradik ummi.. seronok le diaorg dpt main ngan nurin..

esoknya dlm kol 11.30 pg kami terus ke aquaria.. ahli2 rombongan nurin,ummi,babah, ayoh ngoh, ayoh e' n sue elee.. cuaca mmg panas terik.. mmg terasa keterikannya.. org klate kata "panah teng tengggg".... hehee..
ni 1st time ummi dtg klcc semenjak nurin lahir.. last dtg masa tgh ngandungkan nurin.. masa tu babah ada keje kt kl.. kami sesaja le gi klcc tu konon2 nya nk masuk aquaria le..
tapi masa tu utk masuk je kami kena beratur lbh kurang 2 jam.. terus cancel program.. baru teringat masa tu school holiday.. silap hari bulan le kalo g tmpat2 camtu time cuti sekolah.. hehee..




tak nak cite panjang2 dah.. layan je le gmbor2 kt sini k..
gmbr tak cun sgt.. biasa le camera tak power..
yang pasti kami sume enjoy.. nurin pun suka sangat.............


ni konon2 mcm frame gmbr le.. dlm tu obor2 sebenarnya..



muka ummi tak banyak sebab jadi tukang pegang camera..
babah lak sibuk dgn videocam.. camera ayoh e' lak separuh jln betri dah weak..



suka sangat dgn gmbr ni..






masuk suria klcc lak.. just masuk mothercare je..
mulanya nak makan kat sini tapi org ramai sangat.. perut sume dah nyanyi keroncong utk ana..





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net