Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-May-2007 01:25 Email | Share | Bookmark
Cuti2 Nurin @ kampung - Part 1

 
 
 
 
 
 
 
 
5 Mei 2007 - bertolak balik ke kb

Pagi2 lagi ummi dah bangun.. kononnya babah cakap nak bertolak pukul 8 lagi..
alih2 pukul 10 jugak baru dapat kuar rumah.. biasa le kan nak balik seminggu.. pakaian tu mesti le bawak lebih sikit kan.. tambah2 baju si kecik ni.. hehheee... kalau sekali balik kampung mmg barang dia le yang banyak.. sapa yg ada anak kecik tu sedia maklum lah kan..


aksi nurin sblm bertolak ke kampung..
melawa ari tu sbb nak jumpa pakwe sat gi

On the way back tu kami singgah di Sanctuary Cherating utk jumpa kawan ummi.. dia datang cuti2 ke kuantan dari kl.. rindu ooooo... lama tak jumpa dgn mrs umie ni.. rasanya dah dekat 4 thn.. last jumpa dia single lagi.. skrg dah ada 2 little heroes.. tapi sayang kejap je kami jumpa.. tak sempat nak sembang lama2.. umie, aku mintak maap ye coz tak sempat nak ajak datang umah.. nanti datang kuantan lagi k.. bukannya jauh kl-kuantan tu.. hehhee..




tgk le nurin tu.. mula2 duk belakang.. malu2 lagi.. pastu dia pulak yg nak ambik alih motor tu.. blur je pakwe kat sebelah



sapa yg lebih tembam?? actually diarg ni sebaya.. beza satu bulan je..



kejap je jumpa... baru nak mesra..dah nak berpisah..



kol 12.30pm kami teruskan perjalanan.. nurin tido dari cherating sampai le kuala terengganu.. mmg nyenyak sungguh..



berhenti solat n mandikan nurin kat k.teganu... lps tu sambung perjalanan ke kb..
Alhamdulillah selamat sampai di kb time maghrib...
Penattttttttt................


dan senja pun melabuhkan tirainya..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net