Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 30-Apr-2007 20:09 Email | Share | Bookmark
Santai @ Suria Cherating Resort

 
 
 
Petang smlm ( Ahad) babah bawa nurin g suria cherating Resorts..
pegi tu pun sebab babah ada keje mlm tu (sebab keje ni le nurin takleh balik kg mnggu ni)... mulanya ingat babah nak g sorang je...
sebab dah petang pun.. pulak tu ummi n nurin dah penat g jalan2 kat bandar td..
tapi babah yg bersemangat nk kami ikut.. nak kasi can nurin main kolam sebenarnya (babah pun leh berendam sama kan ) bak kata org sambil menyelam sambil minum air.. hehheee... ye tak babahnya...
sampai sana dah pukol 6.15... sementara tunggu babah angkut barang, nurin pose dulu atah katil... cantik jugak le biliknya..




akhirnya masa yg ditunggu nurin pun tiba...
dan bermulalah acara renang berirama bersama 'teman' barunya itu..




belah malam tu sementara tunggu babah abih keje, nurin just lepak2 je kat bilik..
kami kena balik mlm tu jugak coz esok pagi babah kena g kl..
dlm bilik tu bukannya nk duk diam2.. habis tmpat dia nk explore.. letak dlm 'fish' dia tu baru le ok sikit....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net