Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 26-Apr-2007 14:20 Email | Share | Bookmark
Nurin @ Zoo Negara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ahad - 22 April 2007
Sampai jugak akhirnya kami ke zoo negara.. hehheee..'
selalu sangat turun kl.. kali ni baru sempat ke sana..
ni pun sebab dah ada nurin.. seronok le sikit kan bawak budak2..
lagi pun dekat sangat dgn umah pakcik2 makcik nurin kat wangsa maju tu..
so rombongan kami hari tu disertai oleh nurin (ketua), ummi, babah, ayoh ngoh, auntie unie n ayoh 'e.. kami g sana kol 12 tgh hari.. sib baik cuaca mendung je hari tu...
first yg nurin tgk ialah gajah.. heheeee.. best tgk reaksi nurin.. mcm takut2 pun ada..malangnya sedang seronok duk jalan2 tu hujan turun pulak.. terpaksa le cari tempat utk berteduh.. dlm setengah jam lebih jugak le duk melahu...
hujan dah serik.. so sambung jalan lagi.. penat betul... nurin jugak le best..
kejap org ni dukung.. kejap org tu dukung.. dah penat dukung duk atas stroller lak.. best bestttt.... nk naik train mcm tak best lak.. tgk pakcik2 dreber tu bwk laju sgt.. kesian kat pelancong.. tk smpat nk snap gmbr..
jam dh 3.30ptg.. byk lg yg tk tgk ni.. so decide solat zohor sana dulu.. then smbung jalan... al fenat tahap maxima dah.. apa taknya pukol 5 ptg baru le kami balik.. perut pun sudah lapor.. mmg satu zoo tu kami tawaf... sampaikan betri camera pun dah weak.. balik umah sume dah muka toye kepenatan..
kesimpulannya : seronok yg amat walaupun penat..



Jom ikut nurin pi Zoo Negara.


Nurin kenal gaaaa-jaaaaaaaaah.



emmmm....apa dia yek ni? al-wooooooooon-taaaaaaaa.



baaaaaaaaaaaaaaaaa-dak.



peeeeeeeeeeeeeeee-nat daaaaaaa






spesies burung



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net