Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 16-Apr-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Nurin @ Duta Village Beserah

 
 
 
 
 
 
 
 
(Jumaat - 13 April 2007)
Last weekend nurin n ummi ikut babah g kursus kat Duta Village Resort di Beserah..
biasa le.. keje kami ngikut babah je.. pulak tu dekat je.. jumaat malam tu babah sampai dari jb.. lega betul ummi bila babah selamat sampai.. lepas rehat2 jap kitaorg pun bertolak ke sana.. tak sampai 15 minit dah pun sampai... jam dah pukul 11 mlm.. nurin mcm biasa le takde tanda2 nak tido lagi.. pulak tu kalau dpt tgk cermin besau.. mmg duk melompat-lompat le atas katil tu (dgn bantuan ummi le..) rasanya kol 1.30am baru dia tido mlm tu.. jenuh kite duk mengulit..

(Sabtu -14 April 2007)
pagi besoknya lps breakfast bawak nurin jalan2 sekitar kolam.. hirup udara pagi.. babah dah pegi meetingnya tu.. dah nampak tanda2 nurin nk tido baru kami naik ke bilik.. sebelum tu sempat ummi snap gambar nurin..



dah masuk bilik tu bukannya dia nk tido.. duk tergolek2 atas katil pulak.. kekadang tu risau jgk takut jatuh terbongkang kat bawah.. mmg lasak jugak le nurin ni..




bila letak dia depan cermin tu punya le suka yang amat sangat..



ni pulak aksi nurin sebelum mandi..

(Ahad - 15 April 2007)
babah abis meeting kol 5 ptg.. sementara tu ummi bawak nurin main2 kat kolam..

just celup2 kaki dalam air je.. nak mandi kena tunggu babah le dulu...



tenguk le tu.. seronok dua beranak main air.. nurin mmg tak takut air langsung..
siap menangis tu masa nak angkat dari kolam.. cuaca panas mcm skrg ni mmg best le duk berendam.. ummi takleh le nak join.. malu kat budak2 nanti.. (dalam hati tu nak sangat ) ok lah nurin.. lain kali kita ikut babah lagi ye.. baru leh main kolam.. takpun suruh babah belikan kolam baru utk nurin..



pukul 6ptg kami cabut dari hotel.. mulanya ingat nak g window shopping kat kuantan.. tapi bila fikirkan badan dah ponat + ada FMI kat kuantan tu terpaksa le kami cancel kan.. balik umah lagi best kan... belum smpai rumah nurin dah pun pengsan.. letih berenang le tu..



replies::
terima kasih semua yg sudi jenguk fp nurin ni k.. kpd yg 1st time jenguk sini tu salam kenalan dr nurin k


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net