Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Feb-2007 01:41 Email | Share | Bookmark
Nurin naik genting

 
 
 
 
Ahad petang lepas kami pegi genting highland.. bertolak dari kuantan dlm pukul 3pm..
kol 5.30pm sampai le kami ke sana.. ni 1st time ummi datang sini tau.. asyik tak berkesempatan je sblm ni... kami stay kat hotel seri malaysia.. mmg babah ada kursus kat situ.. ptg tu tak sempat jenjalan mana2 pun.. penat sikit... duk je le kami kat bilik tu.. nurin pun mula le panaskan enjin dia explore itu dan ini..


*dari atas smpai ke lantai nurin explore.. tk duduk diam*

babah ada keje sebelah malam tu.. takde keje nak buat ummi layan tv je le sambil dodoikan nurin.. kol 10 baru dia lena.. kat luar tu bukit bukau dah dilitupi kabus.. makin sejuk dah..
tapi kat dlm bilik tu takde le sejuk sangat.. ummi susah lak nk tido mlm tu.. rasanya kol 1 baru rasa betul2 mengantuk..

Pagi besoknya babah ada program lagi smpai kol 12.. so ummi layan tv je le kat bilik tu.. nurin dah sambung tido.. tgh hari tu babah bawak gi ke awana genting tu.. kebetulan kawan kami ada kursus kat sana.. cantik sangat awana hotel tu kalo cmpare ngan seri malaysia.. of course le kan.. dah nama 5 star hotel mesti le cantik..
nurin suka sangat dapat jumpa kawan dia ni.. sweet je tgk diaorang bergambar.. nurin yang nakal...




kol 2-4.50pm babah ada keje lagi.. terperap le kami kat bilik.. bila nurin dah beradu ummi pun packing barang sikit2 coz ptg ni jgk kami nak balik kuantan.. memang tak sempat le nak bawak nurin naik cable car kali ni.. takpe.. takpe... insyaAllah minggu depan kami datang lagi.. masa tu mmg plan cuti-cuti mesia sungguh..
lbh kurang kol 5.30 kami pun merangkak le turun bertolak balik ke kuantan..
sblm tu kami singgah di bentong umah abang ummi..
saja nak temukan nurin dgn 2 org akak sepupunya yg comel.. raya puasa ari tu le last jumpa.. kejap je singgahnya.. nurin nak main pun tak sempat.. kita singgah lain kali ye nurin.. babah nak kejar kalo leh sblm smpai karak tu taknak mlm.. gelap + hari nak hujan..
dlm kol 10 baru le selamat sampai umah..


*ni le akak2 sepupu nurin.. nur batrisya & nur damia.. diaorg kecik2 dulu lagi montel drpd nurin*


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net