Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 7-Feb-2007 06:20 Email | Share | Bookmark
Pagi-pagi dah online..

 
Hari ni pagi-pagi lagi ummi dah online... tak pernah lagi online awal2 can gini..
actually baru je hantar babah berangkat ke kl (hantar smpai laman umah je le)
flight kol 6.40am... kol 6 dah gi airport... nurin masih lena dibuai mimpi lagi..
tak larat nk bangun babaiiii kat babah pagi ni...
Untuk babah ummi doakan moga selamat sampai k..
dan selamat kembali k.. ummi & nurin tunggu babah bawa balik buah tangan esok..


tak tau nk taruk pic mana sebenarnya.. so letak yg ini je le..
suka sangat main2 dgn tudung ummi tu..


ps: kpd semua.. teruskan mengundi nurin k..


replies::
Mummy Umairah&Darwisy : babah g g sehari je auntie.. kalo lama mmg nurin nak ngikut.. nurin siap posing senget lagi tu...
mama danea : hahhaa auntie.. ni version arab ekkk... nanti kita tunjuk version indon lak..
emiliazuhri : emi, mmg nurin ni pantang nampak kamera.. menyengih je dia nanti.. lentok bukan sebarang lentok ni...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net