Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 1-Feb-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
VOTE for Nurin....

 
Sesapa yang berminat untuk memilih Nurin Tihani sebagai wakil rakyat N122, anda bolehlah membuang undi anda di http://www.infoguide.com.my/votestreet/votecaster/babycontest.php?campaign_id=17
hanya cari No32 tu.. then click to vote button kat bawah tu...


ini le photo nurin yang ummi taruk..

actually ummi saja taruk gmbr nurin kat situ.. just for fun..
sesapa yang berkenan tu tolong le vote k.. vote hari2 tau


replies::
biz4net crew : cantik gmbr yg dh diedit tu..
r a z i : thanks uncle razi.. esok vote lagi k..
MamaFaMi : tq mama... mekacih.. arigato.. undi2 lah lagi ekkk
mama danea : mekacih auntie.. dah ada 4 btg gigi ni nurin asyik nak menggigit je.. makan biskut paling dia suka sebab ada bunyi bila gigit...
jeff : jeff, ni le ciuman yg dirasakan paling menarik setakat ni.. thanks ya..
Ayoh Ngoh : dok sabarnyo nok tgk hadiahhhh tu... seminggu lagi nih..
anna : kiranya nurin dah kalahkan kakak irdina lah ye... tapi bab rambut mmg nurin kalah le..
ps:anna, yg nurin pakai tu tudung umminya masa g ngaji Quran kecik2 dulu..
Pok Teh : ba ba cakkk pokteh...
Ouled :
dellania : hi AD.. slm kenaln dr nurin...
Ayoh E' : ramainyo duk tunggu nok golek nurin.....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net