Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Jan-2007 08:54 Email | Share | Bookmark
Nurin 11 months old today

 
 


Syukur pada Allah... hari ni genap 11 bulan usia nurin tihani.. mcm tak caya je.. bln depan dah setahun.. rasa kejap sangat masa berlalu.. terbayang2 lagi wajah comel nurin masa kecik dulu..
sekarang ni nurin belum pandai jalan lagi.. merangkak pun tak.. rasanya mmg dah tak nak merangkak kot.. tapi dia ni laju je kalau 'mengengsot'... kalau letak duduk kat dapur tu kejap je dah masuuk bawah meja.. saja ummi tak letak atas walker.. kang habis pinggan mangkuk atas rak tu dicapainya... nurin dah pandai panggil 'babah'.. ummi je nurin tak reti panggil lagi.. susah kot nak nyebutnya.. tapi kalau mamamaaaa.. mamammmm tu laju je nurin sebut.. antara lagu kegamaran nurin ialah lagu tv3.. yg ada budak2 melompat tu.. siap goyangkan badan lagi... gigi nurin dah 4 batang... pantang dapat apa je mesti nak gigit.. benda yg nurin suka ialah handphone.. nampak je kita duk cakap phone mula le dia cakap sama..



wajah nurin dulu dan kini...

replies::
mummy hamim2 : awalnye auntie wish kat nurin.. mummy, besday party ni mesti mak bapak budak2 pun datang gak kan.. so kena le sediakan menu utk diaorg sekali.. ummi nak sangat wat party kat rumah.. tapi kalo takde org tolong susah gak.. hehhee... jeles le tgk mummy anak beranak cuti2 scotland.
mama Nureen: alaaa auntie.. besday nurin next month le... to kakak nureen, happy 2nd besday.. mana gmbar baru nureen?
mama danea: a'ahh le mama.. kami mmg kat kuantan.. thanks sudi singgah kat fp nurin.. danea pun sweet sangat..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net