Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 7-Jan-2007 19:10 Email | Share | Bookmark
Nurin @ birthday party syukrina

apa ni kat atas kepala
posing dulu ngan ummi be4 g party
tgk apa tu sayang??
posing dulu sblm makan
senyum sikit...
posing lagi..
salah satu besday cake
ni le besday girl..
nurin praktis tiup lilin
gi kid's world lak
seronok nurin..main gelongsor
babah pegang..ummi snap
naik kuda lak
lps tu ikan..
mmmm....
 
suka sangat naik buai
smbung posing kat rumah..
penat ummi n babah melayan


Hari ni nurin celebrate birthday party anak opismate babah.. 1st besday syukrina... next month trun nurin lak.. ummi tengah pikir2 ni nak buat party kat luar atau jemput org datang umah.. lagi pun takde pengalaman lagi wat makan2 kat umah ni... ummi ingat nk wat sendiri cake besday utk nurin.. any idea.. mummy hamim
ni sikit sebanyak gmbar nurin yg ummi & babah sempat snap..
lepas tu kami bawak nurin main kat kids world kat kuantan parade tu..
bukan main seronok dia.. tu lom boleh jalan lagi.. bila dah boleh berjalan nanti siap le ummi nak kejar nurin..


replies ::
anna : moga nurin irdina bahagia di sana.. begitulah nurin tihani, begitulah jugak nurin irdina.. mereka kembar seiras.w/pun cuma seminggu kami dapat menatap nurin irdina tapi itu sudah memadai daripada melihat arwah tersiksa menanggung sakit..
anna, rambut anak awak tu lebat ekkk.. rambut nurin jugak le yg tak panjang2..
Mommy Hafiy@Nor :nor, tu besday party teman nurin.. turn nurin 12hb next month.. leceh gak kalau nk wat party kat umah ni.. tambah pulak sedara jauh kalo nk tolong2.. kalau tak sempat ummi buat je kat luar..
r a z i : alhamdulillah makin mmbam anak ummi yg sorang ni... tak padan dgn 1.9kgs je masa lahir dulu
Mummy Umairah&Darwisy :tq gak singgah kt fp nurin.. salam perkenalan gak dari kami... kak yong masa kecik mesti lagi tembam kan.. skrg pun nmpak chubby lagi
mazrah : nurin x pandai jalan lagi lah.. merangkak pun dok lagi.. nok jalan terus rasanya


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net