Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 11-Dec-2007 19:29 Email | Share | | Bookmark
Lama tak berupdate...

Assalamualaikum kpd semua teman2 fp sekalian..
lama sungguh fotopages nurin ni tidak berupdate..
sebulan lebih dah rasanya.. bukannya ummi Nurin ni malas.. tapi banyak sangat aktiviti bulan lps.. pertengahan november tu kami ikut babah nurin g kl.. balik kl g awana kijal lak..
then 22-28 nov balik kb lak.. ayoh ngoh nurin (ummi's brother) naik pelamin daaa...
lps tu 3hb dec balik kb lagi.. babah ada kursus 2 hari kat sana.. al fenat tahap gaban tau...
gmbo mmg menimbun2 banyaknya.. cuma tak terupdate je..
tak larat tgk byk sangat.. jenuh nak pilih mana satu nak tempek.. heheheee...

sekarang ni musim tengkujuh dah.. kat kuantan ni hari2 hujan.. sejuk je rasa.. mcm musim sejuk pun ada... tadi tgk berita.. kb dah naik air la.. next week nak balik kg for aidil adha.. ntah dpt balik ke tak agaknya.. hopefully banjir dah surut next week..



Wednesday, 7-Nov-2007 01:18 Email | Share | | Bookmark
Raya 2007 - part III

ok lah.. ni final part of raya photos le..
memandangkan syawal pun dah nk berakhir so mood nk edit gmbo raya pun dah kurang..
apa le ummi ni.. penyakit M dtg lagi le..
kali ni ummi edit pakai teknik baru.. mekacih to kamalina yg bagi info pasal photoshop ni..
byk benda lg rupanya pasal ps yg belum makcik teroka...
sori le ye.. wat collage camni tak clear lak gmbr jadinya..





Tuesday, 6-Nov-2007 09:28 Email | Share | | Bookmark
Raya 2007 - part II

 
sambung update lg gmbo raya..
sori le ummi nurin ni lembap sikit kali ni..
mana idoknye.. asal duk je dpn pc ni mesti si kecik ni nk join sama..
nak tak nak kena le riba dia sambil wat kije.. so paham2 le ye kalo budak kecik
tolong kita... hehheee... layan je le kawan2


Kunjungan kami ke pusara Nurin Irdina & atuk ummi..





Wednesday, 31-Oct-2007 06:43 Email | Share | | Bookmark
Raya 2007 - part I

 
Baru nak upload gmbr raya... hehheee..
dah basi rasanya.. tapi takpe.. bulan syawal tak abis lagi..
so layan ye gmbo kami.. zasssttttttttttttttttttt




nurin pinjam selendang tokma jap...


[b]gmbr raya thn ni wat kelainan sikit.. ambik gmbo famili kat luar rumah lak.. idea pakcik nurin.. mcm biasa le.. camera kami yg ditugaskan utk ambik gmbr.. sebab satu2 nya camera yg ada remote..dah 4 thn bersamanya.. mmg banyak berjasa..




Tuesday, 30-Oct-2007 08:55 Email | Share | | Bookmark
Menjelang hari raya..



Menjelang hari raya..
berakhirnya puasa...
kecik besar pakat main bunga api.. hehheee...


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net