Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 3-Jan-2008 08:03 Email | Share | | Bookmark
EDISI KHAS :: ayoh ngoh nurin kawin daaaaaa

 
Assalamualaikum semua..
hari ni kuantan dilanda hujan sekali lagi.. gelap je kat luar tu.. hujan dari pagi tadi..
rasa mcm bah yg kedua akan datang lak.. kesejukan yg amat rasanya..
entry kali ni kami tujukan khas utk ayoh ngoh nurin (ummi's 2nd bro)
alkisahnya en.zuhaiman telah menamatkan zaman bujangnya dgn wanita yg telah berjaya menambat hatinya, cik wan norzantie. Peristiwa bersejarah ni dah lama berlalu.. tapi asyik tertangguh je nak tempek gmbr kat sini.. bukannya apa byk sgt gmbr yg ada.. sampai tau tau nak pilih yg mana.. cameraman amatur ramai sgt..

MAJLIS AKAD NIKAH
tarikh : 23-11-2007
tempat : umah pengantin pompuan



gmbr ni ummi yg snap.. nasi baik ok.. cuma touch up sikit pakai PS..


yg ni lak cameraman pro yg snap..


MAJLIS BERTANDANG
tarikh : 24-11-2007
tempat : umah pengantin pompuan


gmbr yg ni pun cameraman pro.. cuma ummi edit sikit je...


MAJLIS MENYAMBUT MENANTU
tarikh : 26-11-2007
tempat : umah pengantin lelaki




gmbr yg paling kami suka.. nurin seronok sebab dia yg pegang remote camera tu..
kami bergambar dlm bilik je.. takde pelamin pun.. kat klate ni jarang umah pihak lelaki ada pelamin gak.. sebab tu dlm bilik ni kami hias cantik2..



ni lak photo kami sekeluarga.. dah bertambah sorang ahli.. harap thn 2008 bertambah lagi sorang.. aksi gaya bebas dari kami.. yg ni pakai camera olympus kami yg ada remote.. so senang le.. main snap ikut suka hati..


kamar pengantin ni dihias sendiri oleh makcik2 pengantin.. biasanya org hias simetri kan tapi ada kelainan sikit ni.. camne? cantik tak?
masa kawin kawin dulu pun diaorang gak yg bertungkus lumus hias bilik beradu kami..






>>pengantin lama tumpang posing



Monday, 31-Dec-2007 18:56 Email | Share | | Bookmark
HAPPY NEW YEAR 2008



2007 dah melabuhkan tirainya.. 2008 dah pun menjelang tiba..
slmt thn baru utk semua.. moga 2008 memberi lebih byk rahmat utk kita semua..
apa yg pasti 2008 ni nurin akan genap 2 thn.. dah besau anakanda kami ni.. muahhhhsss nurin


Monday, 24-Dec-2007 08:00 Email | Share | | Bookmark
Nurin @ Awana Kijal,Kemaman

 
Assalamualaikum semua.. sekali lagi ummi nurin mintak maap sebab lama bebenor fp ni bersawang..
entah kenapa le mood nak meng'update' takde skrg ni.. asyik tertangguh je...
Raya haji last week kami beraya kat kuantan je.. mulanya plan nak balik tapi bila berita umumkan jumaat 2nd raya tu maybe air pasang besar berlaku, kami cancel le plan nak balik kg.. bukan apa.. kami takut umah ni naik air.. kalau ikut sejarah tmn perumahan kami ni pernah banjir 2001 lps.. tu pun sebab air pasang besar jugak.. jiran kami cakap air naik paras betis.. so sbg persediaan tu kami kemas le mana yg patut.. letak brg2 penting kat tempat tinggi..
Alhamdulillah sehingga hari ni cuaca dah makin baik.. hari pun panas terik je..
ok lah.. ummi tak nak membebel panjang2.. kat bawah ni gmbr nurin masa kat awana kijal hari tu..
editing pun dah bercampur aduk.. mcm2 style ada.. hehheeee.. layan je la ye...

AWANA KIJAL,KEMAMAN. (18 - 21 NOVEMBER 2007)









Tuesday, 18-Dec-2007 18:09 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidil Adha



Quote:
umyQaisa@zanzila: zan, mmg betul le ja ni.. kite masih ingt awak tau..tak sangka boleh 'terjumpa' kat alam siber ni.. lbh 10 thn dah kita terpisah.. nt bagi email & link fp k.


Friday, 14-Dec-2007 16:44 Email | Share | | Bookmark
Nurin 22 months old

 




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net