Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 28-Feb-2008 17:46 Email | Share | | Bookmark
Nurin @ kampung on CNY

 
entry kali ni koleksi gmbr masa kt kampung hari tu..

Sabtu (9-02-2008)

Ni bukan besday party nurin sebenarnya.. tapi saja beli kek utk rai kt kg.. kalo ikutkan lg 3 hari baru besday sbenar.. kebetulan gi bndr kb masa tu.. babah singgah beli kek kat secret recipe.. choc indulgance fav kami dh habis masa tu.. terpaksa le beli yg lain..





Nurin sempat jumpa damia n iesya kat kg hari tu.. tapi sempat main satu mlm je.. coz pagi sabtu diaorang nak balik umah tok ma & to' ki tganu pulok..




Tuesday, 26-Feb-2008 12:07 Email | Share | | Bookmark
Nurin @ Best Western Suria Cherating

 
Entry kali ni ummi tempek gmbr lama.. tp takde la lama sgt kut..
5-7 Februari lepas kami ikut babah gi kursus kat best western suria cherating..
Oleh kerana nak terus balik kg lps tu maka bertungkus lumus le ummi packing brg2 yg banyak.. terpaksa le bawak balik stok baju lebih sikit kan.. hehheee...
Kami bertolak ke cherating dari kuantan tu dah petang.. tak sempat bawak nurin terjun kolam.. sampai2 je terus join diaorg dinner..
So taknak cite banyak sgt.. layan je gmbr nurin k...



On 2nd day tu kami gi makan angin tepi pantai.. alhamdulillah cuaca mmg baik..
lps tu babah terus rendamkan nurin dalam kolam..







Gambar kat bawah ni last day kat sana.. Nurin bosan tgk tunggu babah abis keje.. dah le dah check out masa tu.. terpaksa le tunggu kt lobby.. sejam lebih tunggu babah..
dah settle semuanya kami pun bertolak balik kb..

lbh kurang pukol 3 rasanya..
punya le panas terik cuaca hari tu.. jalan nak masuk kuala terengganu dah start jam masa tu... asal cuti panjang je mmg mcm tu.. org sume terkejar2 nak balik kampung katakan... sampai kb dengan selamatnya jam 10 mlm... fenat takyah cakap le...


Saturday, 23-Feb-2008 07:22 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti hujung minggu & sepupu baru nurin

 
SABTU ( 16-02-2008) - MAIN2 DGN EISYA & DAMIA





AHAD ( 17-02-2008) - BAWAK NURIN MAIN BUAI


Quote:
nurin suka sangat naik buai.. (oghe klate panggil 'ndooo' )
kalo dgr ummi sebut buai atau ummi nyanyi lagu buai laju2 tu terus dia goyang2 kan punggung.. konon2 duk atas buai le tu..


SEPUPU BARU NURIN


Memperkenalkan sepupu baru nurin.. dah nak masuk 4 bulan umur farah ni.. tapi baru skr nk letak gmbr.. yg ni sepupu pertama nurin belah family babah.. eisya & damia tu belah ummi.. so setakat ni sumenya pompuan le.. insyaAllah bln ogos nanti nurin akan dpt sepupu baru lagi...


Thursday, 14-Feb-2008 06:52 Email | Share | | Bookmark
Nurin 2 years old..

 
 
Assalamualaikum teman2 sekalian..
sudah lama tidak ku update fp ini...
bz memanjang ummi nurin ni.. nak kata malas tu tak le jugak..
cuma nurin ni selalu je kacau kalau nampak ummi dia duk ngadap pc..
nak godek2 photoshop pun tak sempat.. apa lagi nak jenguk fp anda.
actually kami baru je sampai kuantan isnin lepas.. 4 hari kat kb sempena CNY..
sebelum tu balik kg tu stay kat suria cherating 2 malam.. kebetulan babah ada keje kat sana.. sempat le rendam nurin kat pool tu..

2 hari lepas (12 februari 2008) genap le sudah umur NURIN TIHANI 2 tahun..
betul ke 2 thn? mcm tak caya...


{credit to Lisa Carter and Nancy Wilkins}

>>lom sempat wat besday party lagi


2007 FINAL BABIES PHOTOS CONTEST



ingat tak?? dulu nurin pernah menang photo contest utk february 2006 kat kindergarten.com..
so ni photo yg ummi letak utk grand final tu..
more info klik sini kindergarten.com
resultnya bln ni jugak keluar.. tp tak tau bila...


Wednesday, 30-Jan-2008 11:38 Email | Share | | Bookmark
new tag



saja tempek tag terbaru.. tapi gambo lama..


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net