Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-Aug-2008 13:24 Email | Share | | Bookmark
.:Our 5th Anniversary:.

 


Assalamualaikum semua..
teramat le lamanya tidak ku sapu sawan kat umah ni.. sebulan lebih dah tu.. teman2 Nurin mesti buhsan kan asal masuk je sini asyik gmbo kek tu yg kuar.. hehheee.. ummi Nurin ni kurang mood sikit nak update fp semenjak dua menjak ni.. tapi mood jalan2 makan angin still berjalan dgn lancarnya.. mintak maap bebanyak la ye..
Ni ummi up entry khas utk anibeseri kami yg bulan lepas..
next entry insyaAllah banyak lagi gmbr..

***picture kat atas tu masa nak keluar makan2 sempena anibeseri kami.. kebetulan pulak 19hb jatuh hari sabtu.. leh le babah bawak kami jalan2.. nurin kasi can ummi n babah bergambar berdua je.. mcm biasa le remote yg jadi cameraman kami***

Ucapan utk babah >> i love u very very much.. sayang kamu banget...


Friday, 27-Jun-2008 02:25 Email | Share | | Bookmark
.:majlis potong kek besday boy:.

 
Salam semua.. kami balik dari kl hari selasa lagi.. dua malam je gi sana..
tak sempat ke mana2 pun coz semua org bz keje..
Entry kali ni ummi tempek gmbo besday boy 12 june lps.. ummi just baked moist choc cake untuk babah n decorate sikit2 je .. nak wat lawa2 mmg takde skill lg.. putih melepakss cake tu jadinya.. tak nak cite panjang2 lah..
layan je la ye gmbr nurin n babahnya tu.. ummi jadi camera girl je.. lupa nak keluarkan remote.. kalo tak ada gak gmbo bertiga..




Quote:
abaikan lah ye rambut nurin yang serabai tu.. maklum le dah malam..pakai baju tido lak tu..kami biar je dia main ngan krim..






Quote:
ni nak cite pasal ummi sikit.. alhamdulillah ummi sekarang dah ok.. mabuk2 tu dah kurang.. tekak ni dah leh telan mcm2 rasanya.. hidung pun dah leh terima bau menumis .. insyaAllah next week nak g klinik utk monthly check up.. kebuncitan perutku dah nampak sikit.. dah nak masuk 4 bulan rupanya.. sepanjang peknen ni ummi amalkan makan pil salindah + vitamin yg mcm2 jenis yg doktor kasi tu..


Saturday, 21-Jun-2008 17:20 Email | Share | | Bookmark
..nak ke KL lagi esok..

Terlebih dahulu nak ucapkan terima kasih banyak2 kat anda semua yang wish besday utk ummi dan babah nurin ni.. ummi tak sempat lagi nak jelajah fp anda.. sebenarnya rabu malam baru kami datang kuantan.. walaupun cuma 4 hari kat kampung tapi kami semua seronok.. patutnya selasa lagi kami datang.. tapi nurin tak sihat hari tu.. muntah2 dan badan lemah.. babah terus call opis mintak tambah cuti.. pagi rabu tu doktor bagi nurin makan ubat cacing.. patut le tak lalu makan semenjak dua menjak ni.. rupanya ada bendalah tu dalam perut nurin
Memandangkan nurin pun dah ok hari tu kami pun bertolak ke sini dalam kol 2.30 ptg.. sampai kuantan hampir pukul 12 tgh mlm.. penat tu takyah cakap le.. lepas angkut barang semuanya pengsan.. sib baik keropok lekor sempat masuk peti ais.. perjalanan kali ni ambik masa lama sikit.. kerap berhenti.. time solat mmg terpaksa bergilir2 nak jaga nurin ni.. Hasil tangkapan dari kampun kali ni mmg banyak.. ada buah salak.. mangga.. buah sto(org klate panggil)..sukun..pisang.. macam2 ada... ni pun ummi baru lepas jeruk buah mangga n setol tu.. penuh peti ais..

Alkisahnya kami nak ke kl pagi esok.. babah ada seminar isnin n selasa.. mulanya berat hati nak ikut.. penat tak ilang lagi la.. tapi dah babah gi sorang kami kesian le pulak.. lagi pun kalo pegi nurin leh jumpa pakcik2 dia kat kl tu.. ni baru je lepas mengemas.. mata pun dah layu ni.. kita jumpa lagi la ye next week..
cau cin cau.. zassssstttttttt

Quote:
takde gambo le nak tempek.. ni pakai macbook babah.. gambar2 sume ada dlm lptop ummi.. nanti la ye kita update lagi..


HAPPY BELATED BESDAY utk ayoh ngoh(34) n auntie unie(32).. both are ummi's bro n sister.. diaorg punya tarikh lahir mmg sama.. 17 june lepas.. ayoh ngoh ni bakal bergelar bapa insyaAllah akhir ogos depan.. semoga semuanya selamat..


Saturday, 14-Jun-2008 01:17 Email | Share | | Bookmark
.:Hari ni besday umminya Nurin:.

hari ni ummi menyusuri babah.. umur 30 dah tahun ni...
jap lagi kami nak bertolak balik kota bharu..
kita jumpa lagi 2 mnggu lagi k..
kalo ada tenet kat kg leh le ummi online..
babai semua..



Istimewa untuk isteriku (10 minutes poetry)

Pernah dulu
Hati ini terpikat
Dengan kelembutan yang ada padamu
Buatku bertekad mengunci hati ini
Sehingga kutemui wanita seperti dirimu

Telah kita ditemukan
Pada satu masa dan satu tempat
Tak tersangka tak kuduga
Kunci hati terbuka semula

Telah kita dijodohkan
Pada satu masa dan satu tempat
Akad pengikat kasih dan cinta
Untuk kita layari bahtera rumahtangga

Akan ku jaga istana yang kita bina
Dari hujan, panas, ribut dan gelora

Akan kusemai benih-benih cinta
Terpancar dari puteri-puteri kita

Duhai permasuriku
Terima kasih kerana sentiasa bersamaku
Ketika susah ketika senang

Ya Allah
Syukurku pada-Mu
Di atas nikmat bahagia ini.

Ummi....selamat hari lahir ke-30. Hadiah istimewa ialah...kita balik kampunggggggg!!yeaaaaa


Thursday, 12-Jun-2008 04:49 Email | Share | | Bookmark
.:hari ni besday babahnya Nurin:.





Quote:
pagi tadi ummi dpt sms dari kawan.. wish birthday kat ummi.. dia ingatkan hari ni ummi punya besday.. katanya confuse besday ummi dulu ke atau babah dulu lusa baru my besday sebenarnya.. muda 2 hari je dari babah.. to babah, we love u so much.. terima kasih yang tak terhingga kerana melindungi kami selama ni..

credit to sita





[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net