Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-Jun-2007 16:44 Email | Share | | Bookmark
Gadis berselendang hijau

 


Monday, 18-Jun-2007 09:25 Email | Share | | Bookmark
Singgah lagi di Pantai Kemasik

Singgah lagi di pantai kemasik.. ni masa on the way dari kb ke kuantan..
bulan jun aje dah dua kali kami balik kampung.. kebetulan balik kali ni musim cuti sekolah.. so sempat le makan kenduri umah sedara.. alhamdulillah kami jugak berkesempatan anto tokmek (moyang nurin) nak gi buat umrah..
Dah banyak kali sebenarnya singgah sini.. tak jemu tgk pantai ni.. cantik..
hilang penat rasanya dapat rehat seketika mcm ni..












replies::
Mummy Umairah&Darwisy : nurin dah berani pijak pasir pantai.. dulu mcm takut2 je..
echa, selagi belum 30 selagi tu le rasa mcm umur 17.. hehheee..
hanizura : jai, selalu singgah sini gak ke.. best kan.. tambah2 kalo beli pisang goreng + air nyiuq makan kat situ.. nyaman tekak
jeff : mmg cantik.. kalo lalu sana jgn lupa singgah ye
gee : pernah singgah sini ke gee..


Monday, 18-Jun-2007 04:26 Email | Share | | Bookmark
16 months old princess



gmbr kt atas tu sebab terlebih rajin..
credit to Sarah Batdorf




yg ni dah takde mood nk touch up..
nurin pakai skaf tokma tu.. tp version terbalik.. tu yg nmpak pelik

Quote:
gaun yg nurin pakai tu dah berusia hampir 20 thn.. sue elee punya (adik bongsu ummi).. mmg elok lagi.. tokma simpan sebab gaun tu cantik.. yg lain2 banyak yg dah kasi kat sedara.. nurin suka sangat dgn baju tu.. kalau tnya dia mana baju comel mesti dia tunjuk baju tu.. mmg suka melawa le anakanda sorang ni



replies::
mama @nis : betul tu gee.. nurin tengah tunggu prince charming.. susah tu nk ambik gmbr dia masa tu..
mama danea : baju tu banyak nostalgia tuh.. tuan punya baju dah besar panjang..
ps: takpe le mama.. nt ada masa kita jumpa kat taman bandar ke.. tmn gelora ke..
Babah : babah, mana hadiah nurin utk bln ni??
Syazqyna : mekacih qyna..
ummi haikal : jijah, cepat2 le bagi adik kat haikal.. anak bujang nko pun dah besar.. mesti dia suka kalo dpt adik


Sunday, 17-Jun-2007 16:58 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Bapa




dan juga untuk abah & abah mertua di kampung..
SELAMAT HARI ABAH...



Friday, 15-Jun-2007 07:00 Email | Share | | Bookmark
Token of our love



Quote:
gmbr nurin umur 8 bln.. masa ni mmbammm sgt.. geram tgk


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net