Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-Jul-2007 15:56 Email | Share | | Bookmark
Jom makan kek..



ummi baked this cake last week.. kiranya merangkap kek utk besday ummi n babah last june and utk anibeseri ari tu.. maklum le masa tu tak sempat nak buat... cuppies yg 5 biji tu ummi buat utk belated besday batrisya (cousin nurin).. saje main2 wat kek ngan nurin.. sori le ye kalo kek tu comot semacam je.. makcik takde skill le nak hias2 kek ni.. resipi kek tu ummi dapat dari kak nina
cuma topping choc tu tak berkilat sgt.. makcik lupa taruk mentega sikit.. sib baik cream cheese tu elok je jadinya..


replies::
kamalina : mekacih ye jenguk sini... mujur rasa kek pun sedap..
gee: nurin mmg tak saba2 nok coleks tu.. nok ambik gmbr pun payoh
ciku_nunu : lupa lak bgtau nama kek ni.. namanya RICH CHOC MOIST CAke..
mekacih ye nunu..
haryani~azam : yanie, kalo nak rasa cake yg tak sedap ni meh le sini..
Mak umie : mie, kang besh kalo kita berjiran.. aku leh rasa apam pisang nko.. nabil n nacrol pun mesti leh rasa cake nurin ni
anna : mekacih anna.. anibeseri kami ke-4
D!aNa (Mama D!h@) : mekacih gak to diana.. agak2 ada ke org nak order dgn rupa kek camtu?
wanie~mama irfan: wanie, wat kek tu pandai le gak.. cuma bab2 nk decorate tu lom pandai lg..


Thursday, 26-Jul-2007 12:09 Email | Share | | Bookmark
Nurin ngan kete menan

 


akcelli kete tu bukan babah yg belikan.. tapi belated besday present dari sepupunya nurin, damia & batrisya..


Wednesday, 25-Jul-2007 15:43 Email | Share | | Bookmark
Mari bersenam bersama Nurin

entry kali ni nurin nak ajak kawan2 bersenam lak..
khas utk baby 1 thn ke atas je k



Tuesday, 24-Jul-2007 02:50 Email | Share | | Bookmark
Makan-makan @ Secret Recipe

 
Sempena anniversary kami 19 july ari tu, babah belanja makan kat secret recipe..
babah balik keje awal sikit hari tu coz nak belanja ummi punya pasal..


nurin tgh ambik order tu.. semua nampak sedap je...





to babah, thanks a lot for the makan-makan and the flowers.. mekacih banyak2 ye.. thn dpn bunga tu kena tambah sekuntum lagi k


Monday, 23-Jul-2007 14:22 Email | Share | | Bookmark
Macam-macam Nurin

ni aksi2 nurin sepanjang minggu lepas...
tak sempat ummi nk upload hari2..


sibuk posing dgn kopiah babah le tu...



[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net