Nurin Tihani's FotoPage

By: Ummi Babah Nurin dan Aqil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Thursday, 16-Aug-2007 17:12 Email | Share | | Bookmark
.:Nurin gi KL lagi:.

 
6 Ogos lps sekali lagi nurin & ummi ikut babah gi kl.. kali ni lama sikit.. seminggu kat sana.. mulanya ummi tak nak ikut.. tapi bila pikir balik best gak gi sana.. lagi pun duk umah seminggu bosan jugak kalo babah takde.. kami bertolak dari sini kol 6 ptg wif sorang kwn babah.. singgah isi perut kat R&R temerloh.. sampai kl dlm pukol 10mlm.. tu pun terlewat sikit sebab tak jumpa cari vistana hotel.. sib baik le jumpa jugak.. maklum le kami ni bukannya khatam sangat jln kat sana.. kalo jalan sekitar wangsa maju tu lepas le.. hehheee...



2 hari kami stay kat vistana tu.. terkurung je le ummi n nurin kat bilik.. babah bz dgn urusannya..layan tv je le.. last2 tv yg tengok kami.. duk dlm aircond ni mmg best le tido.. yg tak bestnya view dari bilik kami ni.. jenguk tingkap je nampak pwtc.. kalo mlm tak cantik langsung..


>>gmbr ni saje ummi test skill pakai photoshop>>



on 2nd day tu babah kesian je tgk kami yg muka keboringan ni.. balik dari kejenya dia suruh kami bersiap.. nak bawak g the mall.. saje je sebab dekat.. pulak tu nk kasi new experience kat nurin.. nurin naik lrt.. selalunya pagi2 dia tgk thomas & friends je kat tv.. hehheee... sayangnya ummi tak snap pulak gmbo kat situ.. malu org ramai sangat..
balik je dari the mall tu ummi siap2 packing lak.. mlm ni kami nak gi tido umah ayoh ngoh n ayoh 'e nurin kat wangsa maju.. tinggal le babah sorang2 kt hotel tu..

dah duk umah diaorg tu kami takde le boring sgt.. nurin suka le ada pakcik2 yg layan dia.. dapat gi jalan2.. bukannya g mana2 pun.. umah sedara mara ummi je..
gi tengok cousin ummi yg baru lahir, gi umah makcik-makcik ummi..



k lah.. cukup dulu utk entry kali ni.. jumpa next entry lak..



Wednesday, 15-Aug-2007 16:52 Email | Share | | Bookmark
.:Mandi-manda di Sg.Lembing:.

 


Hari tu babah bawak kami gi mandi manda di sg.lembing.. lupa lak nama tmpt tu..
nak pegi kami bertiga je mcm tak best.. so ajak le kwn kami yg duk setaman ni pegi sama.. at least nurin pun ada kawan nk main.. seronok tgk nurin n ahmad sembang2.. hanya diaorg je le yg paham.. heheee..



akceli nk picnic ni takde le kami rancang awal.. hari tu tetiba je babah ajak pi.. kebetulan cuaca hari tu mmg panas yg amat.. org dah ajak kita ikut je le kan.. sempat juga le ummi masak utk bekal g sana.. just masak bihun goreng (sedap mkn dgn keropok) n pulut durian sbg pencuci mulut.. lupa pulak nk ambik gmbr..

mulanya kami yg kaum ibu ni nak jugak berendam sama.. tapi terpaksa cancel le sebab tmpat ni terbuka sgt.. rasa segan pulak.. pulak tu tak disediakan tmpt utk tukar pakaian.. so ummi just celup2 kaki je la.. mcm biasa jadi tukang ambik gmbr dua beranak tu..







Tuesday, 14-Aug-2007 17:57 Email | Share | | Bookmark
~Nurin 18 months old~

 


Monday, 13-Aug-2007 14:03 Email | Share | | Bookmark
Nurin & naga..

lamanya ummi tak online.. dan lama jugak le fp n tak berupdate... dah bersarang labah2.. hehheee...
sebenonya dekat seminggu kami kat kl.. babah ada keje kat sana.. ummi n nurin mcm biasa le mesti menyibuk nak ikut.. tgh hari tadi kami sampai kuantan.. (gmbo kat kl akan di update nanti)



ni gmbr nurin yg ummi edit before g kl lagi.. tapi lom sempat nak tempek masa tu..
nurin suka sangat makan buah.. bagi je le buah apa pun mesti dia makan.. tu mulut abis comot dgn buah naga..


Monday, 30-Jul-2007 15:02 Email | Share | | Bookmark
Gambar lama



Ni gambar nurin umur setahun.. masa gigi 4 btg lagi.. ummi baru je scan smlm.. gmbar ni masa baby contest kat jusco februari lps.. sesaje je le sebab dah beli barang baby.. dah tau mmg tak menang pun kan.. mana tau ada rezeki



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net